ZAJEDNO MOŽEMO I VIŠE I BOLJE!!

Saobraćajne nezgode predstavljaju jedan od najvecih problema na globalnom i lokalnom nivou, a vozači dvotočkaša u ukupnom boju stradalih čine najugroženiju kategoriju. Svesni svih specifičnosti ove oblasti, tvrdimo da samo stručnim, profesionalnim, i odgovornim radom možemo umanjiti sve negatvne posledice saobraćajnih nezgoda koje utiču na našu državu, lokalnu zajednicu, porodicu i nas same. Za to je neophodan TIMSKI RAD svih relevantnih državnih i lokalnih institucija, stručnjaka u ovoj oblasti, uvoznika dvotočkaša i opreme, upravljača puta, moto zajednice, medija…. Naše, višedesenisko iskustvo u oblasti bezbednosti motociklista želimo da podelimo sa svima koji mogu da unaprede bezbednost saobraćaja i postignu najvredniji cilj, a to je BAREM JEDAN SPAŠEN ŽIVOT….

REALIZOVANI PROJEKTI I AKCIJE:

TRAFFIC SAFFETY

DONATOR ZA 2016:

MINISTARSTVO GRADJEVINE,SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE REPUBLIKE SRBIJEа

DONATOR ZA 2018

SEKRETARIJAT ZA SPORT I OMLADINU GRDA BEOGRAD

Projekat je obuhvatio 1214 učenika u 18 osnovnoh i srednjih škola na teritoriji šest najugroženijih opština kada je u pitanju rizik stradanja mladih vozača dvotočkaša. U okviru Projekta prvi put su zajednički sarađivali stručnjaci iz oblasti bezbednosti saobraćaja i zdravstvenog fitnessa, na prostoru Srbije, u okviru teorijskog i praktičnog dela. Projekat je rangiran među šest najbolje ocenjenih tokom 2016-te godine. 

SPECIJALIZOVANI TRENING MUP

DONATOR ZA ABM

Sa Ministarstvom unutrašnjih poslova imamo potpisan Sporazum o saradnji u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja, sa akcentom na oblast bezbednosti saobraćaja motociklista.
Neke od od zajedničke aktivnosti odnose se na:
Razvoj i negovanje dobrih odnosa na polju razmene iskustava i znanja u oblasti bezbednosti saobraćaja motociklista;
Promovisanje i razvijanje svesti o bezbednosti saobraćaja motociklista, u cilju smanjenja broja stradalih u saobraćaju; Angažovanje stručnih lica ABM na obukama zaposlenih u Ministarstvu koje se realizuju shodno Programu specijalističke obuke za upravljanje službenim motociklima, koji je donetog od strane ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije. Angažovanje stručnih lica ABM na obukama zaposlenih u Ministarstvu koje se realizuju shodno Programu višeg kursa za upravljanje službenim motociklima, koji je donetog od strane ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije;

100 BEZBEDNA HONDA LICA

DONATOR ZA HONDA MORCICLE SRBIJA

Projekat predstavlja prvu konferenciju u oblasti bezbednosti saobraćaja motociklista u organizaciji uvoznika motocikala i ABM-a. U okviru 100 BEZBEDNIH HONDA LICA, organizovana su teorijska i praktična predavanja za 100 motociklista HONDA dvotočkaša. Posebno smo ponosni jer je jedan od prvih značajnijih projekata u Srbiji ovog tipa prepoznat od strane UVOZNIKA dvotočkaša koji vode brigu o svojim kupcma. O kvalitetu projekta govori i činjenica da je ovaj vid edukacije postao tradicionalan

TRENING BEZBEDNE VOŽNJE

ONATOR – AGENCIJA ZA BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA /ABS

Asocijacija za bezbednost motociklista ABM 2017 uspešno realizuje trening bezbedne vožnje koje finansira Agencija za bezbednost saobraćaja republike Srbije. Besplatne treninge bezbedne vožnje je pohađalo više stotina motociklista u više od 20 lokalnih zajednica u kojima je rizik stradanja motociklista najveći. U ovom projektu bila su sprovedena predavanja namenjena mladim, budućim vozačima dvotočkaša u najmanje 10 osnovnih i srednjih škola. Podeljeno je više desetina kaciga i ostale zaštitne opreme od strane finansijera.

PROJEKTI SA LOKALNIM ZAJEDNICAMA

DONATOR- preko 40 LOKALNIH ZAJEDNICA

Ako brinete o svojim sugrađanima i imate dilemu kako organizovati aktivnosti i tribine u cilju unapređenja bezbednosti saobraćaja dvotočkaša u vašoj lokalnoj zajednici, naš tim ima rešenje!Do sada smo uspešno sproveli aktivnosti u preko 40 lokalnih zajednica, u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja. Aktivnosti podrazumevaju jednodnevnu i viđšednevnu teorisku i praktičnu obuku, organizaciju okruglih stolova posvećenoj temi bezbednosti motociklista i realizaciju kampanja,.Zadovoljni smo rezultatima dosadašnjih projekata o čemu govori broj od preko 3000 mladih motociklista i budućih vozača, koji su imali priliku da učestvuju u pomenutim aktivnostima i podignu svest i iskustvo na viši nivo, zahvaljujući našem ABM stručnom timu, posebno predstavnicima lokalnih zajednica koji brinu o bezbednosti svojih sugrađana.

SARADNJA SA NIS-OM

DONATOR ZA ABM

Uspostavili smo saradnju sa jednom od vodećih kompanija naftne industrije za koju nas stručni tim organizuje DAN BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA drugu godinu za redom.

Pozitivan primer kako je NIS kao društveno odgovorna kompanija prepoznale značaj ulaganja u znanje i veštine svojih zaposlenih. 

HARLEY DAVIDSON DEMO VIKEND

DONATOR- ABM

Kako bi zadovoljili potrebe svih stilova motocikala, ABM prilagođava sadržaj treninga u zavisnosti od potrebe naručioca.

ABM TIM je uzeo aktivno učešće u realizaciji HARLEY DEMO VIKEND 2017 kroz organizaciju specijalizovanog treninga bezbedne voznje namenjeno isključivo ovom stilu motocikla.